Hart voor de zaak

Onze kernwaarden

Hart voor de zaak

Onze kernwaarden

Onze Kernwaarden

Lerend vermogen

Pak je voordeel. Uit het ruime trainingsaanbod van Fysicon kies jij wat je nodig hebt om expert te worden. En dat is nog niet alles. Want leren van elkaar doen we iedere dag. Kan ook niet anders met de kennis en ervaring die we in huis hebben.

Klantgerichtheid

Bij alles wat we doen, denken we aan wat het beste is voor de klant. We gaan op onderzoek uit en overleggen. Met deze kennis creëren we het beste resultaat voor onze gebruikers in de gezondheidszorg.

Verantwoordelijkheid

Ons motto is: wij creëren onze producten met de gedachte dat deze ook gebruikt kunnen worden voor je familie, je vrienden en je buren. We leveren pas uit als deze persoon veilig is met ons product of antwoord. Zo houden we elkaar scherp en dat maakt elke dag een uitdaging. Dat is onze verantwoordelijkheid samen én alleen.

Samenwerken

Wij werken samen als een familie en hebben hart voor de zaak, dát is ons geheim en het succes achter ruim 25 jaar Fysicon. Alle 45 medewerkers kennen elkaar, leren van elkaar en staan in verbinding.

Creativiteit en innovatie

Denkend vanuit de klant zorgen we voor de juiste oplossingen op het goede moment. Door out-of-the-box te denken en de nieuwste en beste technieken in te zetten, waarbij 100% innovatie nodig is. We doen het samen, voor de klant.